Ragherrie 2009 - 2019

Beste bezoekers,

Zoals je misschien hebt gemerkt is Ragherrie.com de laatste maanden niet meer onderhouden. De reden hiervoor is dat we hebben besloten om na 10 jaar de stekker uit Ragherrie te trekken. Dit is een beslissing geweest die voor niemand makkelijk is geweest, maar op een gegeven moment moet je keuzes maken als je niet meer de kwaliteit kunt leveren zoals wij die voor ogen hadden.

Ragherrie is in 2009 begonnen als hobbyproject en we hadden nooit durven dromen dat Ragherrie uit zou groeien tot wat het geworden is. Op ons hoogtepunt werkten we met een redactie van ruim 25 vrijwilligers om de website te voorzien van recensies, nieuws, foto’s, video (RagherrieTV), webradio (RagherrieFM), eigen artikelen, werden onze social media kanalen bijgehouden, hielden webdevelopers en -designers zich bezig met het verbeteren van de website maar waren we vooral bezig met onze passie: het verspreiden van onze voorliefde voor heavy rock en metal.

We willen iedereen die zich voor Ragherrie heeft ingezet en waar wij mee hebben samengewerkt uit de grond van ons hart bedanken. Maar natuurlijk ook jullie als bezoekers zijn voor ons van onschatbare waarde. Jullie input, ongezouten mening en enthousiasme was vooral de drijfveer om Ragherrie te maken. In tien jaar tijd hebben we in totaal 4368 berichten waarvan 1063 nieuwsberichten, maar liefst 2519 CD-recensies, 91 interviews gemaakt door in totaal 45 mensen waarbij we de ruim 30 (freelance) fotografen niet eens meerekenen. Daar mogen we trots op zijn!

Het was een mooie tijd, maar het is nu tijd voor nieuwe uitdagingen!

Namens het hele team van Ragherrie:

Bedankt!