The Sound Of Revolution 2018: alle informatie

De line-up is compleet: nog 7 maanden geduld!

De geluidsgolven van The Sound Of Revolution 2017 galmen nog door het Klokgebouw te Eindhoven wanneer de eerste namen voor de 2018-editie, welke plaats zal vinden op zowel vrijdag 2 als zaterdag 3 november, reeds het levenslicht zien. Wat wil je anders? De eerste 2 edities waren immers stijf uitverkocht! Een goede start van een nieuwe traditie in het metalen hardcore-land. Hopelijk zet deze succesvolle formule door en mogen we nog jaren genieten van een dampend en zwetend hardcore punk-feestfestijn! Tip: op de website van TSOR staat de timetable voor beide dagen gereed!

  • Update 11-04-2018: Met Dag Nasty, Shark Attack, Incendiary, Antillectual, Hardsell en Violation Of Trust is de line-up alweer compleet. Nog iets minder dan 7 maandjes geduld lieve kijkbuiskinderen! 
  • Update 07-03-2018: Vandaag heeft de organisatie 17 namen bekendgemaakt dat het festival niet één maar twee dagen zal omhelzen en dat o.a. Suicidal TendenciesLife Of AgonyAgnostic Front, Comeback KIden Sworn Enemy hier deel van uitmaken! 
  • Update 04-11-2017: Met No Turning Back, GBH, Perkele, Mushmouth en The Templars zijn de eerste vijf namen een feit!

Agnostic Front
Antillectual
Beowülf
Brutality Will Prevail
Comeback Kid
Dag Nasty
Deathtrap
Earth Crisis
GBH
Hardsell
Incendiary
Life Of Agony
Mushmouth
No Turning Back
Perkele
Propagandhi
Regulate
Shark Attack
St. Hood
Streetdogs
Suicidal Tendencies
Sworn Enemy
The Templars
Topnovil
Toxic Shock
Trail Of Lies
Underdog
Violation Of Trust

‘TSOR’ 2018 zal op 2 en 3 november, wederom, plaatsvinden in het Klokgebouw te Eindhoven. De vrijdagtickets kosten €22,50, een zaterdagje is €37,50 en een combiticket omvat €52,50. 

FacebookTwitter