FemME (Female Metal Event) 2017: het verslag

Diverser dan ooit

Het Eindhovense festival FemME (Female Metal Event) is in een paar jaar tijd tot een begrip uitgegroeid onder liefhebbers van metalband met één of meerdere dames in de gelederen. Na geslaagde edities in 2014, 2015 en 2016 stond voor het vierde weekend van september de editie van 2017 op het programma. Grote namen, zoals Delain, staan gebroederlijk zij aan zij met aanstormende talenten waarvan wij nooit eerder hadden gehoord. En FemME zou FemME niet zijn als er geen nieuwe dingen zouden worden uitgeprobeerd, zoals een semi-akoestische slotdag en signeersessies met de optredende bands.

FemMe duurt dit jaar drie dagen – vier zelfs, als je de pre-party op donderdag meetelt – en doet daarbij drie verschillende venues (Effenaar, Dynamo en Blue Collar Theater) aan. Het festival is diverser dan ooit, zowel qua optredens als wat betreft het aantal aanwezige nationaliteiten. Kortom: als toeschouwer hoef je je niet te vervelen tijdens dit ‘extended weekend’.

Wij waren alle dagen aanwezig; veel plezier met alle verslagen en foto’s die horen bij vier dagen ‘vrouwen binnen de metal’!

Index | Donderdag | Vrijdag | Zaterdag | Zondag

Datum: 21 t/m 24-09-2017 | Locaties: Dynamo, Effenaar, Blue Collar Theater (allen in Eindhoven)
Setlists

FacebookTwitter

Bekijk het hele verslag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.