Jera On Air 2019: alle informatie

En de nieuwe headliner is......Enter Shikari!

Jera On Air is al meer dan 25 jaar een begrip bij de Nederlandse liefhebbers van voornamelijk punk, hard- en metalcore. De 2019-editie zal dit jaar plaatsvinden op donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 juni. Ongetwijfeld is de line-up dit jaar weer om van te watertanden. We zijn benieuwd!

  • 05-04-2019: Het hing al eventjes in de lucht, maar Enter Shikari is vandaag officieel aangekondigd als (de vervangende) headliner van JOA 2019! Ook Deez Nuts is toegevoegd aan de poster.
  • 29-03-2019: Vandaag heeft de organisatie 13 namen aan de line-up toegevoegd: Madball, Cancer Bats, Backfire!, Bleed From Within, Drug Church, Risk It!, This Is Hell, Palm Reader, Regulate en Brutus (welke het afgevallen Hundreth zal vervangen). Bury Tomorrow, Shvpes en Our Hollow, Our Home zullen daarnaast op de donderdagse pre-party te zien zijn!
  • 15-02-2019: Oh oh, problemen in het Jera-kamp. Vanwege niet nagekomen afspraken (mogelijk de lettergrootte op de poster) heeft Architects zijn keutel ingetrokken als headliner van het festival. Dat is potdomme zuur! Naar een vervanger wordt momenteel nog gezocht.
  • 07-02-2019: Gisteren stond Parkway Drive nog in de AFAS Live en middels uitgedeelde folders werden ook zij als headliner aangekondigd. Leuke actie van Jera! Daarnaast zijn ook nog eens Agnostic Front, Comeback Kid, Bad Omens en enkele anderen aan de line-up toegevoegd!
  • 14-01-2019: Met Architects is zaterdag 12 januari (direct na de show in de AFAS live) de tweede headliner bekendgemaakt! En ohja, 14 andere namen vergezellen hen vandaag (o.a. Beartooth, No Turning Back, Municipal Waste en Employed To Serve).
  • 21-12-2018: Met Sum 41 is de eerste headliner inmiddels een feit!
  • 28-11-2018: Flatsieflotsie, 20 kersverse namen! O.a. Ignite, Turnstile, Hatebreed, Whitechapel en The Amilty Affliction zullen naar Limbabwe afreizen!
  • 21-11-2018: Vandaag is bekendgemaakt dat de Nederlandse punkband Heideroosjes naast Paaspop ook Jera On Air aan zal doen. Welkom terug mannen!

Agnostic Front
As It Is
Backfire
Bad Omens
Beartooth
Billybio
Bleed From Within
Bleeding Through
Brutus
Bury Tomorrow
Cancer Bats
Candy
Cane Hill
Chaser
Comeback Kid
Converge
Counting Coins
Crystal Lake
Darko
Deez Nuts
Death By Stereo
Drug Church
Employed To Serve
Enter Shikari
Fever 333
First Blood
For I Am King
Harms Way
Hatebreed
Heideroosjes
Ignite
Insanity Alert
Landmvrks
Madball
Municipal Waste
Mute
No Fun At All
No Turning Back
Not On Tour
Our Hollow, Our Home
Our Last Night
Palm Reader
Parkway Drive
Polar
Polaris
Random Hand
Regulate
Risk It!
Searching For Relief
Shvpes
Smoke Or Fire
State Champs
Such Gold
Sum 41
Terror
The Amity Affliction
The Interrupters
This Means War
This Is Hell
Turnstile
Whitechapel

JOA 2019 zal plaatsvinden van 27 t/m 29 juni in Ysselsteyn (Limburg). Er zijn combitickets (€92,13) en dagtickets (€63,94) verkrijgbaar. Wil je kamperen? Dan gelieve €17,81 voor een campingticket te betalen!

FacebookTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.