Into The Grave 2019: alle informatie

ITG breidt uit naar twee podia!

In het jaar des heren 2019 zal op 9, 10 én 11 augustus, voor de negende keer, in de Friese hoofdstad Leeuwarden Into The Grave plaatsvinden. Het plein aan de voet van de scheve kerktoren Oldehove zal ook dit jaar weer zwart kleuren en meedeinen op het ritme van een breed scala aan gave bands! Onder meer Testament, Powerwolf en Meshuggah zijn reeds bevestigd, we zijn benieuwd naar de rest!

  • Update 27-03-2019: Ook God Dethroned is aan de line-up toegevoegd: more to be confirmed soon!
  • Update 22-03-2019: Vandaag is bekend geworden dat ITG dit jaar niet één, maar twee podia zal gebruiken. Meer bands dus! Sworn Enemy, Dog Eat Dog en No Turning Back vullen de line-up verder aan!
  • Update 24-01-2019: Wat?! ITG zal dit jaar niet twee, maar drie dagen omhelzen! En om het nog mooier te maken is deze dag ook nog eens gratis, met Opeth als headliner……wij zijn fan!
  • Update 15-11-2018: Met Powerwolf, Meshuggah, Anthrax, Queensrÿche, Hypocrisy, Battle Beast, Sacred Reich, Prong, Jinjer, Alien Weaponry, Sick Of It All en Crobot laat het festival zien ook dit jaar weer over een puike line-up te beschikken!

Alien Weaponry
Anthrax
Battle Beast
Crobot
Dog Eat Dog
God Dethroned
Hypocrisy
Jinjer
Meshuggah
No Turning Back
Opeth
Powerwolf
Prong
Queensrÿche
Sacred Reich
Sick Of It All
Sworn Enemy
Testament

Het festival zal dit jaar plaatsvinden van 9 t/m 11 augustus 2019. Ook dit jaar is de locatie (gelukkig) weer het Oldehoofsterkerkhof in Leeuwarden. Er zijn dagtickets verkrijgbaar (vrijdag: €33,50, zaterdag: €43,50 en zondag maar liefst €0), evenals een combiticket (€58,50). Dit jaar kan er zelfs gekampeerd worden voor €18,50 extra!

FacebookTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.