Ragherrie is in oktober 2009 opgericht door Friso van Daalen. In de loop der jaren heeft de organisatie vele veranderingen meegemaakt: het aantal medewerkers is explosief gegroeid, de website heeft een make-over gehad en ondertussen is Ragherrie uitgegroeid tot een serieuze speler binnen de Nederlandse metalscene.

Elke dag draagt ons team, bestaande uit meer dan 25 vrijwilligers, zorg om onze website te vullen met nieuws, recensies, interviews, video’s, prijsvragen en andere eigen content. Om dit allemaal mogelijk te maken hebben we onder andere schrijvers, fotografen, designers, programmeurs en communicatie-experts in huis die allen hun steentje bijdragen, met een groot hart voor Ragherrie.

We proberen ons als Ragherrie te onderscheiden van anderen door een frisse en luchtige kijk te houden op de rock- en metalscene. Altijd proberen we een eigen invalshoek te creëren. Daarbij proberen we bij ieder teamlid zijn of haar talenten zo veel mogelijk te ontdekken en hier zo efficiënt mogelijk gebruik van te maken.

Wil jij ons jonge en enthousiaste team komen versterken? Kijk dan op onze vacature-pagina!