Ragherrie wordt natuurlijk gemaakt door mensen. Wij hebben een enthousiast team waarbinnen eenieder zo zijn of haar taak heeft. Heb jij interesse om ons team te komen versterken? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen! Neem dus snel contact met ons op! Onze redactie is te bereiken via promo@ragherrie.com.

Hoofdredactie

Andreas Smulders

Functie: Hoofdredactie, eindredactie, pr
Persoonlijk archief van Andreas
Geboren in een klein en oersaai dorp in het oosten van Brabant, waar hij zijn kleurloosheid van heeft meegekregen. Rond de eeuwwisseling zette Andreas zijn eerste voorzichtige stapjes in de metalscene, om er nooit meer weg te gaan. Sinds 2014 maakt Andreas als manusje-van-alles deel uit van de eindredactie van Ragherrie, alwaar hij zijn (niet gediagnosticeerde) OCD aanwendt voor zijn taken als in-house zeiksnor-annex-taalnazi. Andreas is een metalen omnivoor die prijs stelt op sfeer, artistieke ontwikkeling en progressie. Hij heeft een broertje dood aan herhalingsoefeningen, moderne popmuziek en electro-rommel.

Aäron van der Sanden

Functie: Hoofdredactie, chef redactie, nieuwsredactie
Persoonlijk archief van Aäron
Ik ben Aäron en ben van 9 tot 5 werkzaam als journalist. In mijn vrije tijd besteed ik alweer heel wat jaartjes veel tijd aan Ragherrie, vandaag de dag voornamelijk achter de schermen. Accreditaties regelen, vragen beantwoorden, contact leggen met venues: allemaal mooi. Ik heb een passie voor metal- en hardcore, maar maak ook graag een uitstapje naar andere genres. Zo zijn we dan ook wel weer.

Eindredactie

Nasim Duives

Functie: Eindredactie
Persoonlijk archief van Nasim
Hallo! Ik ben Nasim, en ik woon in Tilburg. Naast het beantwoorden van de vraag over waar mijn naam vandaan komt houd ik me voornamelijk bezig met mijn fulltime studie Landscape Design. Ook ben ik inmiddels alweer een jaar of 15 drummer te noemen, met een heel breed scala aan (sub)genres waar ik graag naar luister. Binnen Ragherrie zet ik mij vooral in om ervoor te zorgen dat de artikelen er zo goed mogelijk uitzien voordat ze online gezet worden. Daarnaast heb ik altijd in mijn hoofd een radertje draaien dat nadenkt over hoe Ragherrie nóg beter kan.

Schrijvers

Mitchell Scheerder

Functie: Redactie
Persoonlijk archief van Mitchell
Hallo, ik ben Mitchell, 24 jaar, en op dit moment de langst aanwezige Ragherriaan van dit zooitje ongeregeld hier. Ik studeer journalistiek, woon in Tilburg en produceer naast kwaliteitsrecensies ook nog muziek met ruim twee bands. Ik verslind vrijwel alles, van power metal en doom tot aan grindcore, powerviolence en hardcore. Alleen black metal hoef ik niet, daar ben ik niet tr00 genoeg voor. Vriendelijke metalgroeten!

Rafaël van der Sanden

Functie: Redactie, nieuwsredactie
Persoonlijk archief van Rafaël
Samen met mijn ex-mede-eicelbewoner Aäron vormen we de coreknaapjes! Dit logischerwijs vanwege een voorliefde voor alles waar ‘core’ achter staat. Binnen huize van der Sanden in Eindhoven galmen er echter ook vele andere vormen van metal en rock door de huiskamer. Want, laten we eerlijk zijn: Machine Head is toch de beste band die er is?

Berry Giezen

Functie: Redactie
Persoonlijk archief van Berry
Hey, ik ben Berry, 24 jaar, afgestudeerd in Engels. Qua subgenres binnen metal en rock ben ik van veel markten thuis, maar de laatste paar jaren ben ik vooral de prog en stoner-hoek aan het ontdekken. Naast reviewen mag ik graag concerten en festivals bezoeken, gamen, series kijken en lezen.

Carmen Franken

Functie: Redactie
Persoonlijk archief van Carmen
Ik ben Carmen en houd mij vooral bezig met schrijven binnen Ragherrie. Ik houd van allerlei soorten muziek, maar vooral de melodische stijlen spreken mij aan.

Jorg Roovers

Functie: Redactie, nieuwsredactie
Persoonlijk archief van Jorg
Hi! Jorg is de naam en de passies voor gaming en metal zijn mijn drijfveren in het dagelijks leven. Naast een dikke voorliefde voor cheesy power metal kan ik ook genieten van andere subgenres en stromingen. Via Ragherrie probeer ik mijn horizon te verbreden en kennis te maken met wat de metal allemaal te bieden heeft!

Lucia van den Heuvel

Functie: Redactie
Persoonlijk archief van Lucia
Nice to meet you! Mijn naam is Lucia, 24 lentes jong, tweedejaars studente Media en Entertainment Management, gek op folk- en pagan metal, post-rock en (atmospheric/symphonic) black metal. Je vindt me vaak op concerten en festivals en daarnaast houd ik me graag bezig met geschiedenis, mythologie, politiek en lezen.

Nick Roovers

Functie: Redactie
Persoonlijk archief van Nick
Nick hier! 25 jaar oud en al bijna 10 jaar een fervent liefhebber van de hardere muziekstromen. Begonnen met Blind Guardian, maar ondertussen een voorliefde ontwikkeld voor vooral (pagan) black, folk (metal) en alle aanverwante genres. Op de site schrijf ik vooral reviews en concertverslagen. Daarnaast ben ik bezig met Ragherrie Bookings, speel ik in een band en organiseer jaarlijks mijn eigen festival Into the Forest.

Thomas Janssen

Functie: Redactie
Persoonlijk archief van Thomas
Ohai there! Ik ben Thomas, 22 jaar oud, en een enorme muziekfreak. Het eerste genre waar ik fan van werd was, je raadt het al, metal. Toen ik nog een onschuldig jochie van 8 was hoorde ik voor het eerst Rammstein en mijn leven veranderde voor altijd. Nu ik schrijf bij Ragherrie kan ik ook geoorloofd andere mensen met mijn passie lastigvallen, keileuk! Favoriete genres zijn vooral prog, dingen die vrij experimenteel zijn, of melancholisch of sfeervol zijn. Favoriete artiesten zijn: Rammstein, Opeth en Devin Townsend.

Rosa Mechanicus

Functie: Redactie
Persoonlijk archief van Rosa
Hi! Ik ben Rosa, 20 jaar en ik schrijf sinds eind 2018 voor Ragherrie. Ik studeer niet, maar werk wel fulltime in platenzaak Fame (kennen jullie die nog?). Je kunt mij wakker maken voor alle oude troep van voor 2000, Alter Bridge en Ghost. Deze fangirl heeft laatstgenoemde band maar liefst negen keer gezien (and counting). Ik hou van muziek (duh), katten en zomer. Ik hou minder van k-pop, kleding met kleur en tomaat.

Fotografen & vormgeving

Kay Lucas

Functie: Fotograaf, ICT
Website
Ik ben Kay en ben in mijn vrije tijd fotograaf voor Ragherrie. Ik heb een eigen bedrijf in webdesign en houd mij vooral daar mee bezig. In mijn vrije tijd kook ik graag.

Roel de Jong

Functie: Vormgeving
Website
Ik ben Roel en woon in Rotterdam. Ik heb vormgeving gestudeerd en maak allerlei grafische dingen voor Ragherrie. Denk aan afbeeldingen voor artikelen, het design van prijsvragen en andere creatieve zaken.

Ton Dekkers

Functie: Fotograaf
Website
Hey! Ik ben Ton en heb een voorkeur voor progressieve muziek en daar past vaak de symfonische/power/gothic metal ook in. Een andere bezigheid is fotograferen. Na nog niet zo lang geleden te zijn ‘geronseld’ voor een Amerikaans webzine voor female fronted metal kwam alles in een stroomversnelling. Ik ben elke week wel ergens te vinden bij een metal concert met de camera, nu ook voor Ragherrie. Door de opgedane contacten ben ik inmiddels ook actief als organisator van FemME – Female Metal Event.

Gerard van Roekel

Functie: Fotograaf
Website
Geboren in de 70s dus op muzikaal gebied al heel wat stromingen meegemaakt en ook favorieten in elke stroming. All time favo is Moonsorrow. Met als geboortegrond Bennekom op de Veluwe is natuur ook belangrijk voor me, wat je terug ziet op mijn website www.gerardvanroekel.nl

William Richards

Functie: Fotograaf
Website
Ik ben 48 (AAGGHHH!!!!) en ben geboren in Oxford, Engeland. Op mijn 21ste naar Nederland verhuisd en nooit meer teruggegaan. Hele diverse banen gehad van bouwkundige, geluidstechnicus, docent multimedia, project manager en ik heb ook nog een paardenboerderij in Portugal gehad. Yeah, I know. Anyway… Ben vanaf mijn 8ste bezig met fotografie, veel in de doca geweest als tiener maar toen lang niks mee gedaan tot 7 of 8 jaar geleden toen ik de digitale fotografie instapte. Een paar keer een concert gefotografeerd van een bevriende band en ik was hooked. Ik heb een brede muzieksmaak van The Smiths, Sex Pistols en ouwe metal (AC/DC, Saxxon, Motörhead, etc) tot drum & bass en veel ertussen. Begin nu ook de Ragherrie-scene te waarderen, maar folk en viking metal is niet mijn ding.

Ashley Oomen

Functie: Fotograaf
Website
Hey! Mijn naam is Ashley “Slashley” Oomen, geboren in 1998 en een trotse Brabander. Toen ik klein was maakte ik al vele foto’s en video’s, toen ik mijn eerste spiegelreflex camera kreeg begon ik bands te fotograferen. Dit kwam omdat ik groot muziekliefhebber ben en ik zelf gitaar speel. Na zo’n vier jaar de wat kleinere bandjes gefotografeerd te hebben, wilde ik mijn droom om grote bands vast te leggen waar maken… En dat is gelukt! Bands als Anthrax, Five Finger Death Punch en Alter Bridge heb ik voor de lens gehad, dankzij Ragherrie!

Kealey Oosterom

Functie: Fotograaf
Facebook
Hoi! Ik ben Kealey en kom uit Arnhem. Met muziekfotografie kan ik mijn passie voor muziek combineren met mijn creativiteit en liefde voor fotografie. Ik hoop hier uiteindelijk ook mijn carrière van te maken! (Ik doe namelijk ook geen studie.) Ik luister naar veel verschillende soorten rock/metal, op het moment is het vooral veel pop punk, (post/melodic) hardcore en metalcore. Qua fotografie vind ik het juist interessant om van verschillende genres foto’s te maken! Verder hou ik van concerten (duh), reizen, tattoo’s, dieren, de zomer én bier.

Oprichter

Friso van Daalen

Functie: Oprichter (erelid in ruste)
Mijn omgeving noemt mij druk en soms irritant, ik zie het juist als mijn grote voordeel. Ruim tien jaar terug ben ik in de metalwereld beland en door mijn stronteigenwijze karakter begonnen met Ragherrie. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen, want Ragherrie blijft alleen maar groeien. Ik speel zelf in twee bands en ben verder druk bezig een voet te zetten in de muziekwereld. Ik ben inmiddels (per maart 2017) gestopt met Ragherrie en volg alles nog wel op de voet!

Loes Ariaens

Functie: Alleskunner (erelid in ruste)
Jarenlang heb ik met heel veel plezier dit zooitje ongeregeld een beetje in het gareel gehouden. Inmiddels ben ik getrouwd (met Nasim Duives van de eindredactie) en bekijk ik als een trouwe volger Ragherrie op een afstandje. Tof dat je op de site kijkt!