Ragherrie wordt natuurlijk gemaakt door mensen. Wij hebben een enthousiast team waar ieder zijn of haar taak heeft. Heb jij ook interesse om bij ons team te komen? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen! Neem dus snel contact met ons op!

Hoofdredactie

Loes Ariaens

Functie: Hoofdredactie, eindredactie, communicatie
Emailadres: loes@ragherrie.com
Persoonlijk archief van Loes
Hi! Ik ben Loes en werk vooral ‘achter de schermen’ bij Ragherrie. Ik zorg ervoor dat er wat structuur zit in dit groepje ongeregelde aapjes. Ik spring overal bij waar ik kan, maar ben vooral bezig met de strategische keuzes binnen Ragherrie en regel de meeste zaken die buiten het gebied van mijn collega-regelaar Andreas vallen. Af en toe schrijf ik nog een artikeltje, maar meestal zorg ik voor het eindredactionele werk. Eigenlijk kun je dus met elke soort vraag wel bij me terecht!

Andreas Smulders

Functie: Hoofdredactie, eindredactie, pr
Emailadres: andreas@ragherrie.com
Persoonlijk archief van Andreas
Geboren in een klein en oersaai dorp in het oosten van Brabant, waar hij zijn kleurloosheid van heeft meegekregen. Rond de eeuwwisseling zette Andreas zijn eerste voorzichtige stapjes in de metalscene, om er nooit meer weg te gaan. Sinds 2014 maakt Andreas als manusje-van-alles deel uit van de eindredactie van Ragherrie, alwaar hij zijn (niet gediagnosticeerde) OCD aanwendt voor zijn taken als in-house zeiksnor-annex-taalnazi. Andreas is een metalen omnivoor die prijs stelt op sfeer, artistieke ontwikkeling en progressie. Hij heeft een broertje dood aan herhalingsoefeningen, moderne popmuziek en electro-rommel.

Aäron van der Sanden

Functie: Hoofdredactie, chef redactie, nieuwsredactie
Emailadres: aaron@ragherrie.com
Persoonlijk archief van Aäron
Ik ben Aäron en ben werkzaam als journalist. In mijn vrije tijd bezoek ik graag concerten, reis ik rond en besteed verder veel tijd met mijn vrienden. Ik heb een passie voor metalcore en hardcore, maar maak ook graag een uitstapje naar andere genres.

 

Eindredactie

Jil Bos

Functie: Eindredactie
Emailadres: jil@ragherrie.com
Persoonlijk archief van Jil
Ik ben Jil, woon in Tilburg en ga daar graag uit en drink een biertje met mijn vrienden! Daarnaast zijn mijn interesses: metal, concerten bezoeken, schrijven, films & series kijken (liefst historisch drama en fantasy), geschiedenis, mythologie, drank en journalistiek. Favo bands: Evergrey, Ensiferum, Whispered, Fleshgod Apocalypse, In Vain en Be’Lakor.

Nasim Duives

Functie: Eindredactie
Emailadres: nasim@ragherrie.com
Persoonlijk archief van Nasim
Hallo! Ik ben Nasim, en ik woon in Tilburg. Naast het beantwoorden van de vraag over waar mijn naam vandaan komt houd ik me voornamelijk bezig met mijn fulltime studie Landscape Design. Ook ben ik inmiddels alweer een jaar of 15 drummer te noemen, met een heel breed scala aan (sub)genres waar ik graag naar luister. Binnen Ragherrie zet ik mij vooral in om ervoor te zorgen dat de artikelen er zo goed mogelijk uitzien voordat ze online gezet worden. Daarnaast heb ik altijd in mijn hoofd een radertje draaien dat nadenkt over hoe Ragherrie nóg beter kan.

 

Schrijvers

Mitchell Scheerder

Functie: Redactie
Emailadres: mitchell@ragherrie.com
Persoonlijk archief van Mitchell
Hallo, ik ben Mitchell, 24 jaar, en op een na langst aanwezige Ragherriaan van dit zooitje ongeregeld hier. Ik studeer journalistiek, woon in Tilburg en produceer naast kwaliteitsrecensies ook nog muziek met ruim twee bands. Ik verslind vrijwel alles, van power metal en doom metal helemaal tot aan grindcore, powerviolence en hardcore. Alleen black metal hoef ik niet, daar ben ik niet tr00 genoeg voor. Vriendelijke metalgroeten!

Rafaël van der Sanden

Functie: Redactie, nieuwsredactie
Emailadres: rafael@ragherrie.com
Persoonlijk archief van Rafaël
Samen met mijn ex-mede-eicelbewoner Aäron vormen we de coreknaapjes! Dit logischerwijs vanwege een voorliefde voor alles waar ‘core’ achter staat. Binnen huize van der Sanden in Eindhoven galmen er echter ook vele andere vormen van metal en rock door de huiskamer. Want, laten we eerlijk zijn: Machine Head is toch de beste band die er is?

Berry Giezen

Functie: Redactie
Emailadres: berry@ragherrie.com
Persoonlijk archief van Berry
Hey, ik ben Berry, 24 jaar, afgestudeerd in Engels. Qua subgenres binnen metal en rock ben ik van veel markten thuis, maar de laatste paar jaren ben ik vooral de prog en stoner-hoek aan het ontdekken. Naast reviewen mag ik graag concerten en festivals bezoeken, gamen, series kijken en lezen.

Carmen Franken

Functie: Redactie
Emailadres: carmen@ragherrie.com
Persoonlijk archief van Carmen
Ik ben Carmen en houd mij vooral bezig met schrijven binnen Ragherrie. Ik houd van allerlei soorten muziek, maar vooral de melodische stijlen spreken mij aan.

Corne Janssen

Functie: Redactie
Emailadres: corne@ragherrie.com
Persoonlijk archief van Corne
27 jaar, Leraar geschiedenis, muziekliefhebber en fervent bierdrinker. Verder geniet ik van reizen.

Jorg Roovers

Functie: Redactie, nieuwsredactie
Emailadres: jorg@ragherrie.com
Persoonlijk archief van Jorg
Hi! Jorg is de naam en de passies voor gaming en metal zijn mijn drijfveren in het dagelijks leven. Naast een dikke voorliefde voor cheesy power metal kan ik ook genieten van andere subgenres en stromingen. Via Ragherrie probeer ik via Ragherrie mijn horizon te verbreden en kennis te maken met wat de metal allemaal te bieden heeft!

Lucia van den Heuvel

Functie: Redactie
Emailadres: lucia@ragherrie.com
Persoonlijk archief van Lucia
Nice to meet you! Ik ben Lucia, 21 lentes jong en afkomstig uit Spijkenisse (“waar?”). Mijn liefde voor metal is op jonge leeftijd begonnen, en vandaag de dag ben ik gek op alles wat ook maar een beetje atmosferisch, pagan of folky aandoet. Naast het schrijven van reviews ben ik veel te vinden bij concerten en festivals, houd ik me bezig met spiritualiteit, geschiedenis en mythologie, ben ik gek op Pokémon en toffe series en hoop ik mezelf in september een trotse student Media en Entertainment Management te mogen noemen.

Nick Roovers

Functie: Redactie
Emailadres: nick@ragherrie.com
Persoonlijk archief van Nick
Nick hier! 25 jaar oud en al bijna 10 jaar een fervent liefhebber van de hardere muziekstromen. Begonnen met Blind Guardian, maar ondertussen een voorliefde ontwikkeld voor vooral (pagan) black, folk (metal) en alle aanverwante genres. Op de site schrijf ik vooral reviews en concertverslagen. Daarnaast ben ik bezig met Ragherrie Bookings, speel ik in een band en organiseer jaarlijks mijn eigen festival Into the Forest.

Fotografen & vormgeving

Maarten de Boer

Functie: Fotograaf, chef fotografie, ICT
Emailadres: maarten@ragherrie.com
Web developer en fotograaf voor Ragherrie. Ik ben een kwart eeuw oud en kom oorspronkelijk uit een klein stadje vlak bij de Duitse grens, maar ben nu al een aantal jaar woonachtig in het mooie Arnhem. Overdag run ik vanuit huis mijn bedrijf en ’s avonds zit ik niet ver van podia als de Willemeen en Doornroosje af.

Kay Lucas

Functie: Fotograaf, ICT
Emailadres: kay@ragherrie.com
Ik ben Kay en ben in mijn vrije tijd fotograaf voor Ragherrie. Ik heb een eigen webdesignbedrijf en houd mij vooral daar mee bezig. In mijn vrije tijd kook ik graag.

Roel de Jong

Functie: Vormgeving
Emailadres: roel@ragherrie.com
Ik ben Roel en woon in Rotterdam. Ik heb vormgeving gestudeerd en maak allerlei grafische dingen voor Ragherrie. Denk aan afbeeldingen voor artikelen, het design van prijsvragen en andere creatieve zaken.

Ton Dekkers

Functie: Fotograaf
Emailadres: ton@ragherrie.com
Hey! Ik ben Ton en heb een voorkeur voor progressieve muziek en daar past vaak de symfonische/power/gothic metal ook in. Een andere bezigheid is fotograferen. Na nog niet zo lang geleden te zijn ‘geronseld’ voor een Amerikaans webzine voor female fronted metal kwam alles in een stroomversnelling. Ik ben elke week wel ergens te vinden bij een metal concert met de camera, nu ook voor Ragherrie. Door de opgedane contacten ben ik inmiddels ook actief als organisator van FemME – Female Metal Event.

André Schröder

Functie: Fotograaf
Emailadres: andre@ragherrie.com
Als muziek- en fotografieliefhebber is het niet gek dat je dan uiteindelijk in de concertfotografie terecht komt. In het verleden heb ik voor meerdere webzines klussen gedaan, sinds 2015 hoort Ragherrie daar ook bij. Het is niet alleen metal en rock wat bij mij de klok slaat, maar vanwege de dynamiek op het podium vind ik het wel de leukste en meest uitdagende muzieksoort om te fotograferen. Naast het fotograferen van muziek houd ik mij ook bezig met straat- en motorsportfotografie; ik ben zelf een fanatiek motorrijder.

Gerard van Roekel

Functie: Fotograaf
Emailadres: gerard@ragherrie.com
Geboren in de 70s dus op muzikaal gebied al heel wat stromingen meegemaakt en ook favorieten in elke stroming. All time favo is Moonsorrow. Met als geboortegrond Bennekom op de Veluwe is natuur ook belangrijk voor me, wat je terug ziet op mijn website www.gerardvanroekel.nl

Kelly Thans

Functie: Fotografe
Emailadres: kelly@ragherrie.com
Hi, mijn naam is Kelly! Nadat ik bijna 4 jaar geleden eigenlijk per toeval in de metal concert scene terecht kwam, ben ik een beetje blijven hangen. Al is fotografie tevens mijn broodverdienst, concertfotografie is wel een van mijn grootste passies daarin. In de tussentijd ben ik actief geweest voor meerdere media, al werk ik nu voornamelijk voor deze gekkies van Ragherrie. Daarnaast hou ik mij graag bezig met horror/fantasy/conceptueel gerelateerd eigen werk en zing ik soms graag een paar nootjes.

Marjolein Regterschot

Functie: Fotografe
Emailadres: marjolein@ragherrie.com
Ik ben Marjolein en ben helemaal gek op concertfotografie. In mijn hometown Arnhem ben ik veel te vinden in Luxor Live, maar ik maak graag ook met vriendlief uitstapjes elders in het land. Verder heb ik een passie voor design en ben ik druk met mijn stage op het moment.

Frido Stolte

Functie: Fotograaf
Emailadres: frido@ragherrie.com
Hoi, mijn naam is Frido. Geboren in Den Ham op het Twentse platteland. Opgegroeid in de muzikale bloeiperiode van de death metal in de jaren 90. Heb verschillende muzikale stromingen die m’n interesse hebben maar als ik één ding belangrijk vind dan is het ‘Underground’ muziek. punk-, hardcore- en metalconcerten fotografeer ik graag, het liefst met de juiste dosis energie. Verder is vinyl voor mij ook nog wel een dingetje. Heb een mooie collectie platen die maar steeds groter en groter wordt. All time favorite band is At The Gates.

 

Oprichter

Friso van Daalen

Functie: Oprichter (erelid in ruste)
Emailadres: geen
Mijn omgeving noemt mij druk en soms irritant, ik zie het juist als mijn grote voordeel. Ruim tien jaar terug ben ik in de metalwereld beland en door mijn stronteigenwijze karakter begonnen met Ragherrie. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen, want Ragherrie blijft alleen maar groeien. Ik speel zelf in twee bands en ben verder druk bezig een voet te zetten in de muziekwereld. Ik ben inmiddels (per maart 2017) gestopt met Ragherrie.