FortaRock 2019: alle informatie

Ook o.a. Behemoth en Atreyu naar Nijmegen!

Na een jaartje pauze maakte Nederlands grootste metal/hardrock festival FortaRock in 2018 haar comeback met een alleraardigste line-up waarvan Parkway Drive en Nightwish de headliners betroffen. Uitverkocht was het allerminst, dus we vroegen ons bij Ragherrie een beetje af of het festival in 2019 nog zou terugkeren, of wederom een kleine hiatus zou inlasten. Het festival maakte echter in november bekend dat ze in 2019 zullen terugkeren als (wederom) een tweedaags festival in het Goffertpark te Nijmegen. De line-up druppelt inmiddels mondjesmaat binnen, hieronder dan ook alle informatie!

  • Update 01-02-2019: En daar zijn de eerste zes namen waar velen zo lang op hebben gewacht! Behemoth, Atreyu, Kadavar, Ne Obliviscaris, Monolord, God Mother en Allagaeon zijn aan de line-up van FortaRock toegevoegd. Binnenkort brengt de organisatie ook de zaterdagse headliner naar buiten!
  • Update 30-01-2019: FortaRock verklaart waarom het aankondigen van nieuwe namen op zich laat wachten. Het zit de organisatie schijnbaar niet mee. Wij wachten geduldig af en weten dat er met man en macht hard aan wordt gewerkt om er een mooi feestje van te maken. Wil je zelf hun verklaring lezen? Bezoek dan hun Facebookpagina.
  • Update 29-11-2018: Flatsieflotsie: ook Amorphis komt haar kunstje vertonen!
  • Update 28-11-2018: De 3e dag op rij met FortaRock namen. Ditmaal zijn Cult of Luna en Gloryhammer de gelukkigen!
  • Update 27-11-2018: Ook Symphony X en Enslaved zullen het Goffertpark onveilig komen maken komende editie!
  • Update 26-11-2018: De Vikingen van Amon Amarth zijn vandaag als eerste headliner van FortaRock bekend gemaakt

Allagaeon
Amon Amarth
Amorphis
Atreyu
Behemoth
Cult of Luna
Enslaved
Gloryhammer
God Mother
Kadavar
Monolord
Ne Obliviscaris
Symphony X

FortaRock 2019 zal plaatsvinden op zaterdag 1 en zondag 2 juni in het Goffertpark te Nijmegen. Tot nader orde zijn de early birds nog beschikbaar, voor €45 (zaterdag/zondag los) en €75 (weekend).

FacebookTwitter