FortaRock 2019: alle informatie

Line-up FortaRock 2019 = compleet!

Na een jaartje pauze maakte Nederlands grootste metal/hardrock festival FortaRock in 2018 haar comeback met een alleraardigste line-up waarvan Parkway Drive en Nightwish de headliners betroffen. Uitverkocht was het allerminst, dus we vroegen ons bij Ragherrie een beetje af of het festival in 2019 nog zou terugkeren, of wederom een kleine hiatus zou inlasten. Het festival maakte echter in november bekend dat ze in 2019 zullen terugkeren als (wederom) een tweedaags festival in het Goffertpark te Nijmegen. De line-up druppelt inmiddels mondjesmaat binnen, hieronder dan ook alle informatie!

  • Update 10-05-2019: Met de komst van Savage Messiah, X Raiders, J.C. Thomaz & The Missing Slippers, Laster, Batwölf en Rhinorino is de line-up van FortaRock 2019 een feit!
  • Update 03-04-2019: De line-up is met de toevoegingen van Children of Bodom, Hammerfall, Batushka, Myrkur, Monomyth, Komatsu, Ploegendienst en Temple Fang bijna rond. Daarnaast is bekendgemaakt dat, het reeds bevestigde, Behemoth is gepromoveerd tot headliner van de FortaRock zaterdag!
  • Update 27-02-2019: Opnieuw enkele namen voor FortaRock. Animal As Leaders, Katatonia, BloodbathDecapitated en Intervals zullen ook naar Nijmegen afreizen. De zaterdagse headliner moet nog steeds bekend worden.
  • Update 01-02-2019: En daar zijn de eerste zes namen waar velen zo lang op hebben gewacht! Behemoth, Atreyu, Kadavar, Ne Obliviscaris, Monolord, God Mother en Allagaeon zijn aan de line-up van FortaRock toegevoegd. Binnenkort brengt de organisatie ook de zaterdagse headliner naar buiten!
  • Update 30-01-2019: FortaRock verklaart waarom het aankondigen van nieuwe namen op zich laat wachten. Het zit de organisatie schijnbaar niet mee. Wij wachten geduldig af en weten dat er met man en macht hard aan wordt gewerkt om er een mooi feestje van te maken. Wil je zelf hun verklaring lezen? Bezoek dan hun Facebookpagina.
  • Update 29-11-2018: Flatsieflotsie: ook Amorphis komt haar kunstje vertonen!
  • Update 28-11-2018: De 3e dag op rij met FortaRock namen. Ditmaal zijn Cult of Luna en Gloryhammer de gelukkigen!
  • Update 27-11-2018: Ook Symphony X en Enslaved zullen het Goffertpark onveilig komen maken komende editie!
  • Update 26-11-2018: De Vikingen van Amon Amarth zijn vandaag als eerste headliner van FortaRock bekend gemaakt.

Allagaeon
Amon Amarth
Animals as Leaders
Amorphis
Atreyu
Batushka
Bätwolf
Behemoth
Bloodbath
Children Of Bodom
Cult of Luna
Decapitated
Enslaved
Gloryhammer
God Mother
Hammerfall
Intervals
J.C. Thomaz & The Missing Slippers
Kadavar
Katatonia
Komatsu
Laster
Monolord
Monomyth
Myrkur
Ne Obliviscaris
Ploegendienst
Rhinorino
Savage Messiah
Symphony X
Temple Fang
X Raiders

FortaRock 2019 zal plaatsvinden op zaterdag 1 en zondag 2 juni in het Goffertpark te Nijmegen. Tot nader orde zijn de early birds nog beschikbaar, voor €45 (zaterdag/zondag los) en €75 (weekend).

FacebookTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.