Netherlands Deathfest IV 2019: alle informatie

En de eerste headliner is..........Electric Wizard!

Van 3 tot en met 5 mei 2019, inderdaad 2 maanden later dan voorgaande editie, zal de Tilburgse 013 voor de vierde maal op rij gehuld gaan in muzikale dood en verderf voor het grootste death metalfestival van Europa: Netherlands Deathfest. Georganiseerd door de mensen achter de schermen van het Amerikaanse Maryland Deathfest wordt altijd een interessante line-up bij elkaar geharkt. Headbangen, bier zuipen en meeschreeuwen! Wat wil een mens nog meer?

 

 

    • Update 18-07-2018: Het duurt nog een dikke 9 maanden, maar Electric Wizard is reeds als headliner bevestigd! Daarnaast zullen ook o.a. Intestine Baalism, Morta Skud, Posession en Auroch deelgenoot zijn van de 4e editie van NDF.
    • Update 08-06-2018: De eerste 14 namen voor 2019 zijn reeds een feit! Zo zullen o.a. Anaal Nathrakh, Bethlehem, Vomitory, Cryptopsy, Graveyard, Gutalax en Pestilence afdalen naar de krochten van de Tilburgse hel!

7 H. Target
Anaal Nathrakh
Bethlehem
Butcher ABC
Cenotaph
Cryptopsy
Electric Wizard
Encoffination
Extinction of Mankind
Father Befouled
Grave Miasma
Graveyard
Gutalax
Holocausto Canibal
Intestine Baalism
Jupiterian
Krypts
Morta Skud
Naglfar
Pestilence
Phlebotomized
Posession
Prestitute Disfigurement
Rippikoulu
Viscera Infest
Vomitory

Het festival zal plaatsvinden van vrijdag 3 mei t/m zondag 5 mei 2019 in de Tilburgse 013. Weekendtickets kosten je €123 (excl. servicekosten).

FacebookTwitter