Into The Grave 2018: alle informatie

Line-up compleet

Dit jaar zal op 10 en 11 augustus, voor de achtste maal, het festival Into The Grave plaatsvinden in Leeuwarden. Aan de voet van de kerktoren Oldehove verschenen eerder al bands als Amon Amarth, Slayer, Arch Enemy en Megadeth en ook dit jaar belooft het weer een uiterst interessant metalfeestje te worden.

  • Update 18-04-2018: Metal Allegiance heeft afgezegd: in hun plaats komt de groovende death metal van het Poolse Decapitated op de poster te staan!
  • Update 05-03-2018: Met At The GatesChildren of BodomDust Bolt en Toxic Shock zijn de laatste bands aan de line-up toegevoegd, is de dagindeling bekendgemaakt en zijn de dagkaarten in de verkoop gegaan.
  • Update 16-01-2018: Met de komst van Gojira en Behemoth als headliners en Delain, Suicidal Tendencies, Metal Allegiance, Orden Ogan en Gloryhammer heeft de organisatie ook dit jaar weer een lekkere line-up bij elkaar weten te puzzelen!
  • Update 07-11-2017: Paradise Lost, Toxic Holocaust, Dying Fetus, Goatwhore en Nails zijn de eerste namen voor het Friesche festival!

At The Gates
Behemoth
Children of Bodom
Delain
Decapitated
Dust Bolt
Dying Fetus
Gloryhammer
Goatwhore
Gojira
Orden Ogan
Paradise Lost
Suicidal Tendencies
Toxic Holocaust
Toxic Shock

Het festival wordt gehouden op 10 en 11 augustus 2018 op het Oldehoofsterkerkhof te Leeuwarden. Weekendkaarten gaan voor € 55 (excl. servicekosten) over de toonbank. Camping- (€ 15) en campertickets (€ 25) moet je apart aanschaffen. Dagkaarten kosten € 30 (vrijdag) en € 40 (zaterdag), beide excl. servicekosten à € 3,50.

FacebookTwitter