Helldorado 2018: alle informatie

Eerste namen: o.a. Kadavar & Turbonegro!

Na het succes van de eerste editie kon Helldorado in 2018 natuurlijk niet uitblijven. Ook dit jaar zal s’ lands grootste Rock & Roll Freak Show wederom neerstrijken in het Klokgebouw te Eindhoven. Gezien er vorig jaar messenwerpers, vuurspuwers, een spookhuis, cabaretiers en (je zou het bijna vergeten) puike bands als Triggerfinger en The Darkness te zien waren op de industriële planken van het Klokgebouw, zijn we dan ook benieuwd naar hetgeen de organisatie ons op 17 november 2018 voor gaat schotelen. 

Update 21-03-2018: De eerste zeven acts zijn zojuist geconfirmed! Kadavar, Turbonegro, Death Alley, Vurro, Hola Ghost en The Hip Priests zullen hun muziekjes tentoonstellen, terwijl The Death Do Us Part Danger Show wederom zal zorgen voor de nodige schokken en stuipen!

Death Alley
Hola Ghost
Kadavar
The Death Do Us Part Danger Show
The Hip Priests
Turbonegro
Vurro

Helldorado 2018 zal op 17 november plaatsvinden in het Klokgebouw te Eindhoven (Strijp-S). Vanaf 24 maart zullen de tickets in de verkoop gaan. De eerste 500 – zogenaamde Daredevill tickets – gaan voor €40 (excl. servicekosten) over de toonbank. Wanneer deze zijn gevlogen dien je €49 (excl. servicekosten) neer te leggen voor een ticket.

FacebookTwitter