Graspop Metal Meeting 2019: alle informatie

SSSLLLLLLAAAAYYYYYYYYEEERRRRRRR

Graspop kende in 2018 een bijzonder succesvolle XL-editie: de bordjes ‘uitverkocht’ golden immers voor alle soorten en maten kaartjes, wat mede te danken was aan een uiterst krachtige line-up waarvan ook wij genoten hebben. De lat wordt elk jaar alsmaar hoger gelegd, de verwachtingen voor de 2019-editie, welke plaats zal vinden van 21 t/m 23 juni, zijn dan ook hoog te noemen. Maar hoe de affiche er ook moge uitzien, Ragherrie zal er hoe dan ook bij zijn om jullie wederom van verslag te voorzien. Wij hebben er nu al zin in!

  • Update 31-10-2018: Slayer zal in 2019 voor de laatste maal Graspop bezoeken! Ook Lamb of God, Slash ft. Miles Kennedy and the Conspirators, Anthrax, Cradle of Filth, Death Angel en Skálmöld zullen hen vergezellen op de poster!
  • Update 30-10-2018: KISS zal tijdens hun afscheidstournee ook headlinen op Graspop!
  • Update 25-10-2018: De vaart zit er lekker in! Maar liefst 48 namen zijn vandaag bekendgemaakt, waar o.a. Def Leppard, Lynyrd Skynyrd, Sabaton, Disturbed, Whitesnake, King Diamond en Amon Amarth deel van uitmaken. Jummie!
  • Update 23-10-2018: Of de uitgelekte affiche van gisteren nu waarheid is of niet, Slipknot is vandaag wel als tweede headliner bekendgemaakt!
  • Update 22-10-2018: Met Within Temptation is vandaag de eerste band én headliner van de 2019-vrijdag officieel bekendgemaakt! Ook lijkt er een poster te zijn uitgelekt met een tijdje aan prestigieuze namen (waaronder Slipknot, Def Leppard en KISS). De tijd zal het leren of het fake news of juist keiharde waarheid is!

Agnostic Front
Amon Amarth
Anthrax
Bleed From Within
Borknagar
Candlemass
Carcass
Children of Bodom
Combichrist
Crisix
Cradle of Filth
Crowbard
Cult of Luna
Death Angel
Deathstars
Def Leppard
Delain
Disturbed
Demons & Wizards
Eluveitie
Equilibrium
Fleshgod Apocalypse
FM
Gloryhammer
Godsmack
Grand Magnus
Halestorm
Hammerfall
Hatebreed
Hawkwind
Immolation
In Flames
King Diamond
Krokus
Lamb of God
Legion of the Damned
Lynyrd Skynyrd
Municipal Waste
No Fun At All
Orange Goblin
Phil Campbell & The Bastard Sons
Philip H. Anselmo & Illegals
Powertrip
Sabaton
Sick of it All
Skálmöld
Slash ft. Miles Kennedy and the Conspirators
Slayer
Slipknot
Sonata Arctica
State Champs
Testament
To the Rats and Wolves
Trivium
Whitechapel
Whitesnake
Within Temptation

GMM 2019 zal 21, 22 en 23 juni 2019 traditiegetrouw plaatsvinden op de Desselse Boeretang. Combitickets gaan dit jaar voor €210 over de toonbank, terwijl losse dagkaarten €99 omhelzen!

FacebookTwitter