Faster & Louder 2018: alle informatie

18 bands, motorcross en een XXL Frikandellen Show: het plaatje is compleet!

Het wordt goddomme een drukke bedoeling in het Klokgebouw te Eindhoven! Nadat Speedfest in 2016 is gaan hemelen zijn hier o.a. festivals als The Sound Of Revolution en Helldorado voor in de plaats gekomen. Maar dat is nog niet alles: het bloed kruipt waar het niet gaan kan, met Faster & Louder, het nieuwe geesteskindje van Bart & Bartman van Peter Pan Speedrock, als gevolg. Stomende rock, smerige punk/hardcore en gierende metal zullen op 17 maart wederom neerdalen in het Klokgebouw. Eens kijken wat de mannen deze keer voor ons in petto hebben!

  • Update 02-02-2018: Met The Goddamn Gallows, Swedish Death Candy en Cannabis Corpse is het plaatje, van in totaal 18 bands, compleet. Naast de bands worden we verder voorzien van vertier door de Rooie Jager XXL Frikandellen Show.  Nog een maandje geduld en dan is het zover!
  • Update 26-01-2018: Welkom aan boord Slapshot
  • Update 17-01-2018: High On Fire, Entombed AD, The Monsters, Easy Action, Schirenc Plays Pungent Stench en Night Viper zijn zes fijne toevoegingen aan het festival!
  • Update 27-12-2018: The Nomads, Coffin Nails, Violation of Trust en Speedozer zijn ook van de partij!
  • Update 14-12-2017: De eerste vier namen zijn een feit! The Exploited, Mad Sin, Guitar Wolf en Negative Apporach geven de eerste contouren van Faster & Louder weer!

Cannabis Corpse
Coffin Nails
Easy Action
Entombed AD
Guitar Wolf
High On Fire
Mad Sin
Negative Approach
Night Viper
Schirenc Plays Pungent Stench
Slapshot
Speedozer
Swedish Death Candy
The Exploited
The Goddamn Gallows
The Monsters
The Nomads
Violation of Trust

Faster & Louder vindt op 17 maart 2018 plaats in het Klokgebouw te Eindhoven. Tickets kosten €40,- (excl. servicekosten).

FacebookTwitter