Eindhoven Metal Meeting 2018: alle informatie

Met o.a. Septicflesh dijt de line-up zich verder uit

Net voor de familierijke schransdagen losbarsten vindt in december – traditiegetrouw – het laatste festival van het jaar plaats in de Eindhovense Effenaar: Eindhoven Metal Meeting! ‘EMM’ 2018 vindt dit jaar plaats op vrijdag 14 en zaterdag 15 december. Elk jaar is dit weer een feestje voor de black -en death metal liefhebber (evenals iedereen die andere genres ook een warm hart toedragen) en er kan altijd gerekend worden op een vingerlikkend goede line-up. Stay tuned!

  • Update 20-03-2018: Twee weekjes later kunnen SepticfleshUrfaustKetzerSlægt en Offerblok ook aan de line-up worden toegevoegd!
  • Update 06-03-2018: Met BenedictionDarvazaIzegrimNecrophobicPossession en (last but not least) Triptykon worden de eerste contouren voor 2018 vormgegeven.

Benediction
Darvaza
Izegrim
Ketzer
Necrophobic
Offerblok
Possession
Septicflesh
Slægt
Triptykon
Urfaust

EMM 2018 zal plaatsvinden op vrijdag 14 en zaterdag 15 december in de Effenaar te Eindhoven. De early bird tickets zijn reeds uitverkocht. Combitickets kosten nu €85 (excl. servicekosten). Dagtickets komen later in de (voor)verkoop. Prijzen zijn nog niet bekend.

FacebookTwitter