The Sound Of Revolution 2017: alle informatie

Met een verrassingspodium en vijf namen is de line-up nu écht compleet!

Met een uitverkochte eerste editie kan de organisatie van het Eindhovense hardcore-festival The Sound Of Revolution met genoegen terugblikken op 2016: het gat wat ontstond door het wegvallen van Speedfest is immers succesvol opgevuld. Tijd om vooruit te kijken! Terwijl het feestgebulder nog flink gaande was, werd al aangekondigd dat het festival in 2017 een vervolg zal kennen op 4 november. Langzaam druppelen de eerste namen binnen, dus deze post zal de komende tijd ongetwijfeld meermaals worden aangevuld. Ragherrie kwam, zag en genoot in 2016 en zal in 2017 dus wederom van de partij zijn! Jij toch ook?

  • Update 04-10-2017: Verrassing! Vanwege de (wederom) goede kaartverkoop heeft de organisatie besloten een extra podium en een vijftal namen toe te voegen! Right Direction, Slander, Hawser, Brick By Brick en This Means War zijn dan ook de verrassingskersen op de taart!
  • Update 01-05-2017: Waar blijft de tijd?! Vandaag heeft de organisatie met Backtrack, 100 Demons, Bishops Green en Dog Eat Dog de laatste 4 namen alweer bekendgemaakt. Nu is het slechts een kwestie van geduld hebben tot november!
  • Update 22-03-2017: Vandaag maakt de organisatie 4 nieuwe namen bekend! Sick Of It All zal het festival headlinen, met No Warning, Slapshot en Stars And Stripes in hun kielzog.
  • Update: 26-01-2017: Met nog een dikke 9 maanden te gaan heeft het festival vandaag al menig hardcore-hart sneller laten slaan door met een 8-tal erg bevredigende namen op de proppen te komen. Zo vullen Cro-Mags, H2O, Cold World, No Turning Back, Lion’s Law, Whisdom In Chains, Knuckledust en Strength For A Reason de eerste helft van de poster!

100 Demons
Backtrack
Bishops Green
Brick By Brick
Cold World
Cro-Mags
Dog Eat Dog
H2O
Hawser
Knuckledust
Lion’s Law
No Turning Back
No Warning All
Right Direction
Sick Of It All
Slander
Slapshot
Stars And Stripes
Strength For A Reason
This Means War
Whisdom In Chains

Het festival vindt op 4 november 2017 plaats in het Klokgebouw te Eindhoven. Tickets kosten in de voorverkoop €25 (excl. servicekosten) en aan de deur gaan de tickets voor €30 over de toonbank (met natuurlijk de kans dat je misgrijpt). 

FacebookTwitter