Roadburn 2018: alle informatie

Wij heten Cult of Luna, Weedeater en 18 anderen welkom!

Roadburn; binnen het stevige genre misschien wel het meest populaire underground festival van Europa, met al zijn avant-garde, psychedelic sounds, doom metal en wat al niet meer. Aangezien de voorgaande edities bijzonder succesvol waren hoeft het niet te verbazen dat ook in 2018 vanuit heel Europa (en verder) mensen weer naar de Tilburgse 013 af zullen reizen om zich enkele dagen compleet onder te dompelen in het hevige feestgedruis dat de naam Roadburn draagt.

Van donderdag 19 tot en met zondag 22 april 2018 zullen de Tilburgse venues en de binnenstad weer worden overspoeld met metalheads en ander alternatief gespuis. Curator dit jaar is (verrassend!) Jacob Bannon, de vocalist van metalcore band Converge! En met onder andere Godspeed You! Black Emperor en Bell Witch zijn ook de eerste namen aan de poster toegevoegd. Wij houden je via deze post op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Roadburn 2018! 

  • Update 11-10-2017: Liefst 20 namen zijn vandaag toegevoegd aan de poster van Roadburn 2018. Zo zullen o.a. Cult of Luna, Weedeater en Hell een bezoekje brengen aan de 013 Tilburg!
  • Update 21-09-2017: Voor Roadburn 2018 zal Jacob Bannon van Converge de curator zijn. Die band zal, niet geheel verrassend, ook optreden. Twee keer zelfs. Daarnaast zijn ook Godspeed You! Black Emperor, het Noorse Hugsjá, de Amerikaanse doom van Bell Witch en Panopticon bevestigd.

Årabrot
Bell Witch
Black Emperor
Bong-Ra
Converge
Cult of Luna
Furia
Future Occultism
Godspeed You!
GosT
Grave Pleasures
Greenmachine
Hell
Hugsjá
Julie Christmas
Margot Heart
Mizmor
Occvlta
Panopticon
Phuture Doom
Sannhet
Servants of The Apocalyptic Goat Rave
Thaw
Uniform
Weedeater
Wrekmeister Harmonies

 

Tickets gaan 19 oktober in de verkoop. Zo snel als de prijzen bekend zijn gemaakt werken we deze info-post bij.

FacebookTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.