Paaspop 2017: alle informatie

Dying Fetus toegevoegd!

Ook al is de festivalnaam een beetje achterhaald, als officiële opener van het Nederlandse festivalseizoen is Paaspop een evenement waar altijd reikhalzend naar uit wordt uitgekeken door menig muziekliefhebber. En terecht! Naast het feit dat dit het eerste Nederlandse buitenfestival van het jaar is, bevat de line-up ieder jaar weer acts uit uiteenlopende genres en stijlen. Zowel voor radio-minnend Nederland als voor de dames en heren welke hun muziek graag wat zwaarder hebben, staat er altijd wel wat bevredigends op de Schijndelse podia. Verschillende hardrock en metalbands prijken namelijk ook altijd op de poster van het festival, wat dit jaar wordt gehouden op 14, 15 en 16 april.

paaspop-logo

  • Update 22-03-2017: Dying Fetus zal de Schijndelse heide flink laten schudden!
  • Update 06-02-2017: Het almachtige Hatebreed zal ook Pasen komen vieren in Schijndel!
  • Update 31-01-2017: Tussen de 23 nieuwe namen van vandaag bevonden zich enkel DOOL en Russkaja als interessante toevoegingen. 
  • Update 14-12-2016: 15 namen zijn vandaag naar buiten gebracht. De metalminnende bezoekers zullen de bevestigingen van Anti-Flag, Imitallica en Komatsu vast en zeker weten te  appreciëren. 
  • Update 22-11-2016: Vandaag heeft de organisatie een eerste lading namen bekendgemaakt. Hiertussen bevonden zich ook Suicidal Tendencies, Asking Alexandria, Outrage, Pulled Apart By Horses, Textures en Stick To Your Guns. Hoppatee!
  • Update 28-10-2016: Parkway Drive is als eerste naam naar buiten gekomen! Geen slechte start toch?

Anti-Flag
Asking Alexandria
DOOL
Hatebreed
Imitallica
Komatsu
Outrage
Parkway Drive
Pulled Apart By Horses
Russkaja
Stick To Your Guns
Suicial Tendencies
Textures

Het festival zal plaatsvinden op 14 t/m 16 april 2017 op festivalterrein De Molenheide te Schijndel. Tickets gaan zaterdag 16-11-2016 in de voorverkoop. Er zijn verschillende soorten combitickets beschikbaar.

FacebookTwitter