Graspop 2018: alle informatie

Volbeat + 25 nieuwe namen!

Uw trouwe reporters hadden in 2017 meer geluk met het weer dan bij de beruchte Draspop 2016. Maar, weer of geen weer: van 22 t/m 24 juni 2018 zal het metalen feestgedruis wederom losbarsten op de Desselse festivalweide! Met donderdag de 21e natuurlijk als ‘opwarmdag’. Wij bereiden de levers en oren in ieder geval alvast voor op vier dagen vol gitaar, grunt -en drumgeweld. Jullie toch ook? Ozzy Osbourne heet ons ieder geval alvast welkom op de Graspopse crazy train van 2018!

 

  • Update 07-12-2017:  Hoppatee: 25 nieuwe namen! Zo zijn o.a. Marilyn Manson, Hollywood Vampires, Rise Against, Ayreon en Bloodbath toegevoegd aan de alsmaar uitdijende poster!
  • Update 06-12-2017: Met Volbeat heeft de organisatie headliner nummer 4 vandaag vrijgegeven.
  • Update 15-11-2017: De langverwachte stortbui aan namen! De organisatie heeft vandaag liefst 46 namen vrijgegeven, waaronder Avenged Sevenfold, Judas Priester, Parkway Drive en Megadeth! Check de line-up voor álle namen. Ook de prijzen voor de tickets zijn inmiddels bekendgemaak: tijd om het spaarvarken kapot te slaan!
  • Update 13-11-2017: Nondeju, de volgende headliner dient zich, in de vorm van het legendarische Iron Maiden, al weer aan! Flatsieflotsie!
  • Update 10-11-2017: Donderdag zal Dessel veranderen in paradise city, wanneer Guns N’ Roses gaat headlinen op de eerste dag van Graspop XL. De donderdag zal voor de eerste maal als voltallige festivaldag gaan gelden! Hoe de organisatie dit vorm gaat geven is nog even de vraag. Wellicht dat dit bij de start van de ticketverkoop (op 18-11) duidelijk zal worden!
  • Update 06-11-2017: All aboard! Ozzy Osbourne is met zijn afscheidstournee bevestigd als eerste headliner voor GMM 2018.

Akercocke
Amaranthe
Anti-Flag
A Perfect Circle
Arkona
Asking Alexandria
Asphyx
At The Gates
Avenged Sevenfold
Black Stone Cherry
Blessthefall
Bloodbath
Body Count
Bölzer
Boston Manor
Bullet For My Valentine
Bury Tomorrow
Carnivore A.D.
Crossfaith
Doro Pesch
Emmure
Employed To Serve
Exodus
Follow The Cipher
Galactic Empire
Guns N’ Roses
Iced Earth
In This Moment
Iron Maiden
Judas Priest
Kadavar
Killswitch Engage
Knocked Loose
Kreator
Lacuna Coil
Less Than Jake
Limp Bizkit
Madball
Marduk
Megadeth
Meshuggah
Miss May I
Modern Life Is War
Monuments
Ozzy Osbourne
Pist.On
Planet of Zeus
P.O.D.
Powerflo
Powerwolf
Parkway Drive
Savage Messiah
Seether
Shining
Silverstein
Sons Of Apollo
Akercocke
Stick To Your Guns
Stray From The Path
Tesseract
The Bloody Beetroots
The Darkness
The Pink Slips
Thy Art Is Murder
Tyr
Underoath
Vader
Vixen
Volbeat
Watain
Zeal & Ardor

GMM XL 2018 zal plaatsvinden van 21 t/m 24 juni 2018. Tickets gaan vanaf 18 november om 10.00 in de voorverkoop! Er zullen meerdere soorten (combi-)tickets verkrijgbaar zijn. 

FacebookTwitter