Eindhoven Metal Meeting 2017: alle informatie

My Dying Bride trekt z'n keutel terug!

Net voor de kerstdagen losbarsten vindt het laatste festival van het jaar steevast plaats in de Eindhovense Effenaar. We kunnen het dan natuurlijk maar over één festival hebben: Eindhoven Metal Meeting. Eindhoven Metal Meeting vindt dit jaar plaats op 15 en 16 december. Elk jaar is dit weer een feestje voor de black -en death metal liefhebber (en natuurlijk eenieder die andere genres ook een warm hart toedraagt) welke zoals altijd kunnen rekenen op een poster met een forse hoeveelheid mooie namen. Op 15-02 is niemand minder dan Venom bekendgemaakt als eerste naam! Hou deze post dan ook in gaten voor alle sappige updates over EMM 2017!

  • Update 25-10-2017: Trouble in paradise: headliner My Dying Bride heeft zich moeten afmelden voor EMM vanwege ”unforeseen personal circumstances”. De organisatie is dan ook met man en macht op zoek naar een waardige vervanger!
  • Update 07-06-2017: De organisatie klapt er nog eens 7 namen bovenop! Cult of Fire, Spasm, Jess and the Ancient Ones, Endezzma, Darkfall, Anomalie en Dystopia zullen 040 tevens zwart kleuren in december!
  • Update 08-05-2017: Wederom acht nieuwe namen, waaronder My Dying Bride en Ghaals Wyrd.
  • Update 04-04-2017: Nieuwe namen! Carpathian Forest, Disharmonic Orchestra, Sabiendas en Anthropomorphia zijn toegevoegd aan het affiche van EMM 2017.
  • Update 24-3-217: De line-up wordt verder uitgebreid met de toevoegingen van Coroner, Blasphemy, Baptism en Extreme Noise Terror!
  • Update 21-02-2017: De eerste lichting namen voor 2017 zijn naar buiten gebracht: Tankard, Dool, Merciless, Pentacle, Our Survival Depends On Us en Verwoed zullen in december de Effenaar van een bezoekje voorzien.

Anomalie
Antropomorphia
Balfor
Baptism
Blasphemy
Carpathian Forest
Coroner
Cult of Fire
Darkane
Darkfall
Deströyer 666
Diabolical
Disharmonic Orchestra
Dool
Dystopia
Endezzma
Extreme Noise Terror
Ghaals Wyrd
Haunted
Jess and the Ancient Ones
Merciless
Mortal Strike
Our Survival Depends On Us
Pentacle
Sabiendas
Spasm
Tankard
The Great Old Ones
Venom
Verwoed

EMM 2017 vindt plaats op 15 en 16 december in de Effenaar te Eindhoven. De 2-daagse Early Bird tickets kosten €73 en zijn inmiddels in de verkoop gegaan.

FacebookTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.