Paaspop 2016: alle informatie

Battle Beast maakt de metalen poster compleet

Als officiële opener van het Nederlandse festivalseizoen is Paaspop een evenement waar ieder jaar door allerlei muziekliefhebbers reikhalzend naar wordt uitgekeken. En niet zonder reden! Naast het feit dat dit het eerste Nederlandse buitenfestival van het jaar is, bevat de line-up ieder jaar weer uiteenlopende, uitnodigende en verrassende namen. Zowel voor de mainstream luisteraars als voor de underground dudes en chicks staat er altijd voldoende interessants op de Schijndelse podia. Verschillende metalbands laten namelijk ook hun gezichten zien op 25, 26 en 27 maart 2016!

Paaspop

Update 08-03-2016: De laatste ronde dames en heren! De laatste ‘harde’ naam op de poster betreft niemand minder dan het Finse power/heavy metal gezelschap Battle Beast. 

Update 12-01-2016: En de volgende lading namen! Naast The Prodigy is vooral de toevoeging van het Amerikaanse Baroness interessant.

Update 15-12-2015: Weer een reeks nieuwe namen voor het affiche, en weer niet zo veel voor de metalheads. De hardcorepunkers van Refused en de oldschool hardrockers Scorpion Child reizen af naar Schijndel. Ook zal Wacken-coryfee Mambo Kurt met zijn orgel de weide komen vermaken.

Update 02-12-2015: Ook deze woensdag 2 december komt de organisatie met een groot aantal namen op de proppen. De metalheads kunnen weinig namen op de kalender bijschrijven, maar het is er dan wel weer eentje van formaat; Monster Magnet laat zich zien deze editie.

Update 25-11-2015: We schrijven november 2015; tijd dat de eerste namen naar buiten komen. Naast de dance-virtuozen van UNDERWORLD zijn er ook de nodige hardere namen bekendgemaakt. Met o.a. Enter Shikari, Exodus en Hollywood Undead staan inmiddels de eerste metalbands op het affiche genoteerd. Maar dit is natuurlijk nog niet alles! Kijk hieronder naar alle voor Ragherrie relevante namen of bekijk de volledige line-up op de website van Paaspop zelf. En natuurlijk werken we zelf dit bericht bij, iedere keer wanneer de organisatie met namen strooit of als er nieuws is over bijvoorbeeld de kaartverkoop.

 

Baroness
Battle Beast
Deafheaven
Enter Shikari
Exodus
Hollywood Undead
Korpiklaani
Mambo Kurt
Monster Magnet
Powerwolf
Refused
Scorpion Child

 

Combitickets kosten €105 (3 dagen) of €95 (2 dagen). De dagtickets kosten respectievelijk €49 (vrijdag) en €69 (zaterdag & zondag). De ticketprijs voor de camping bedraagt €15. 
Jongeren die nog geen 18 jaar oud zijn op vrijdag 25 maart 2016 krijgen een aparte ticketprijs van €75 (excl. camping) of €85 (incl. camping) voor drie dagen Paaspop. Voorwaarde is wel dat zij dit bij aankomst kunnen aantonen met behulp van een geldig legitimatiebewijs.

De verkoop verloopt via de website van Paaspop, alle Primera vestigingen en verschillende regionale voorverkoopadressen (die op de website staan vermeld).

FacebookTwitter