Into The Grave 2016: alle informatie

Korpiklaani stapt op de boot

Vorig jaar kende het Friese festival Into The Grave zijn jubileumjaar. Met vijf jaar op zak en een uitverkochte editie in het achterhoofd kan men met een positief gevoel naar de toekomst kijken. In augustus 2016 zal er wederom een hoop gitaargeweld losbarsten op het Oldehoofsterkerkhof te Leeuwarden. En dit jaar zal het festival niet één, maar zelfs twee dagen duren! Noteer vrijdag 12 en zaterdag 13 augustus dus alvast in je agenda!

Reeds was bekend dat Exodus deel zal uitmaken van de line-up. Wie verder de altijd veelzijdige poster zal gaan vullen wordt in de loop van 2015 en 2016 bekendgemaakt. Houdt de post dus in de gaten!

Slayer.30-11-2015

  • Update 05-04-2016: Het hoge woord is eruit: Korpiklaani zal Alestorm vervangen op zaterdag 13 augustus.
  • Update 31-03-2016: Helaas pindakaas, Alestorm heeft moeten afzeggen voor het festival, De organisatie is druk op zoek naar een vervanger. Mocht hieromtrent meer duidelijkheid zijn dan laten we jullie het natuurlijk direct weten!
  • Update 18-02-2016: nadat eerder al 12 namen bekend waren gemaakt wordt vandaag de line-up voltooid met de twee laatste namen. Voivod en Unearth zorgen voor nog meer muzikale afwisseling in Leeuwarden! 
  • Update 30-11-2015: Vandaag is bekend geworden dat thrash-legende Slayer het festival op vrijdag zal afsluiten. Kreator mag dat doen op de zaterdag! Verder zullen  Alestorm,  Airbourne, Amaranthe, The Black Dahlia Murder, Carcass, Evil Invaders, GruesomeScar SymmetryTribulation en Vektor afreizen naar het Noordelijke puntje van Nederland.

Airbourne
Amaranthe
The Black Dahlia Murder
Carcass
Exodus
Evil Invaders
Gruesome
Korpiklaani
Kreator
Slayer
Scar Symmetry
Tribulation
Vektor

Into The Grave duurt deze editie dus twee dagen. Kaarten zijn momenteel al te koop. Voor twee dagen betaal je € 45. Een kaartje voor vrijdag kost € 35, terwijl een dagticket voor zaterdag € 15 kost. Belangrijk om te vermelden is dat reeds gekochte (combi)tickets voor Into The Grave en CityRock geldig blijven!

FacebookTwitter