Hörnerfest 2015 (update)

Update 10-11-2014: Weer zijn er drie namen bekendgemaakt. Het gaat om het akoestische folkduo Hasenscheisse, de speedfolkband De Drangdüwels en de Noorse mafketelbrigade Trollfest. 

Update 21-10-2014: De organisatie van Hörnerfest heeft drie nieuwe namen aangekondigd. Svartsot, Cultus Feror en Rabenwolf zullen acte de presence geven op het festival.

Origineel bericht: Ook in 2015 wordt in het Duitse Brande-Hörnerkirchen weer Hörnerfest gehouden. Het jaarlijkse folk/mittelalter metal feest heeft weer klinkende namen uit de scene te pakken, waaronder Feuerschwanz, Finsterforst en Der Münzer, een nieuwe band bestaande uit ex-In Extremo leden Thomas der Münzer en Rainer Morgenstern die de oud werk van In Extremo zal spelen. Deze editie zal een week later plaatsvinden dan normaal, op 3 en vier juli.

Naast het hoofdpodium zal Hörnerfest een middeleeuwse markt en een akoestisch podium hebben.  Er zal ook een middeleeuws kamp zijn waar het leven uit reeds vergane tijden wordt herleefd en waar je kunt boogschieten, bijlen en messen werpen. 

Black Magic Fools
Cromdale
Cultus Feror
De Drangdüwels
Der Münzer
Feuerschwanz
Finsterforst
Hasenscheisse
Ingrimm
Kilkenny Knights
Nachtgeschrei
Rabenwolf
Reliquiae
Shagai
Svartsot
Trollfest
Varius Coloribus Experience
Vroudenspil

Het festival zal op drie en vier juli 2015 gehouden worden in Brande-Hörnerkirchen te Duitsland. Kaarten kosten €38,- voor twee dagen inclusief camping en parkeren. 

FacebookTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.