Foto-verslag: FortaRock 2019

Op zaterdag 1 en zondag 2 juni was het tijd voor FortaRock 2019. Met een line-up die maar moeizaam samen werd gesteld, was het maar de vraag hoe het (dit keer) tweedaagse metalfestival in het Nijmeegse Goffertpark zou bevallen. Zeker met de uitermate succesvolle vorige editie in het achterhoofd.

Uiteindelijk kunnen we stellen dat FortaRock 2019 bescheiden was qua opzet, maar tegelijkertijd als bijzonder geslaagd de boeken in gaat. Met Behemoth als de afsluiter op zaterdag en de Vikingen van Amon Amarth als headliner op de zondag waren de grootste namen misschien niet gigantisch, maar deed dit niets af aan het aanwezige plezier en enthousiasme.

Hoe FortaRock 2020 eruit gaat zien, is voor nu de vraag. Namens Ragherrie was ‘onze’ Marjolein Regterschot in ieder geval aanwezig om ‘2019’ op de gevoelige plaat vast te leggen. Check haar foto-verslag van twee dagen FortaRock hieronder! Veel kijkplezier gewenst!

Datum: 1 & 2 juni 2019 |Locatie: Goffertpark, Nijmegen |Line-up: o.a. Amon Amarth, Behemoth, Amorphis, Symphony X, Atreyu & Enslaved | Setlists

Ragherrie wil Marjolein Regterschot bedanken voor haar foto’s!

FacebookTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.