Scarlet Stories trapt crowdfundingcampagne af in Little Devil

Toegegeven: dit is niet de eerste crowdfunding-actie van een band, maar meestal blijft het dan bij een volledig online georiënteerde activiteit. Het is echter een leuker initiatief om de aftrap met een kick-off party in te luiden, in dit geval in de Tilburgse bar Little Devil. Met Scarlet Stories en hun donkere prog natuurlijk in de hoofdrol.

De support wordt verzorgd door Scarlet Stories zelf, in een unplugged/akoestische setting. Dat betekent ook dat alleen zangeres Lisette van de Berg en gitarist Bram te Kamp op het podium staan. Ze brengen tijdens deze set ook nummers die later met de hele band worden gespeeld. Door de minimale setting wordt duidelijk hoeveel muzikale hoogstandjes de nummers bevatten. Als je de heftige laag eraf haalt, komt dit soms nog beter tot zijn recht.

Na een korte pauze wordt de videoclip van de nieuwe single gepresenteerd. Vingt mille lieues sous les mers komt later ook nog in het echie terug.

De set op volle kracht wordt gebruikt om de oude songs van de ep Resurrection ten gehore te brengen. En ook heel prettig om al materiaal te laten horen dat straks op het nieuwe album, uiteindelijk toch het doel van deze hele crowdfunding-actie, gaat verschijnen.

Na de verloting van wat Scarlet Stories-gerelateerde gadgets blijft er nog voldoende tijd over om met de band van gedachten te wisselen. Natuurlijk is het ook al mogelijk om te doneren, waar familie, vrienden én fans meteen gebruik van maken. Al met al een tof initiatief!

Ragherrie wil Ton Dekkers bedanken voor zijn tekst en foto’s.

Datum: 20-10-2018 | Locatie: Little Devil, Tilburg | Line-up: Scarlet Stories

FacebookTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.