Party.San Metal Open Air 2016: het verslag

Een turbulente mix van harde regen en een brandende zon

Van het mooie weer waarover we schreven in de preview is helaas weinig terecht gekomen, tenminste niet de eerste paar dagen. Op woensdag, de dag voor de aanvang van het festival, vertrokken wij richting Flugplatz Obermehler, met onderweg een turbulente mix van harde regen en een brandende zon.

Eenmaal aangekomen bij het terrein was het tijd om de tent op te zetten. Waar we het jaar er voor nog in de brandende zon stonden te zwoegen moesten we het dit jaar doen met een stevige bries en lichte motregen. Ach ja, er zijn ergere dingen en met zo veel gave bands op komst zet je je daar al snel overheen.

Party.San Metal Open Air 2016

Als de tent goed en wel staat, veldbedjes opgezet zijn en alle tassen met een mooie boog in de tent geworpen zijn, opent de metaldisco zijn deuren. De echte enthousiastelingen hebben hun luchtgitaar al gepakt en stormen naar binnen terwijl de rest nog eerst een paar kilo vlees op de BBQ mikt. Zo ook wij, van al dat rijden en tent opbouwen krijg je trek. Als de avond vordert besluiten we ons bed maar eens op te zoeken.

Datum: 11 t/m 13 augustus 2016 Locatie: Flugplatz Obermehler, Schlotheim, Duitsland

Index | Donderdag | Vrijdag | Zaterdag | Foto’s

FacebookTwitter

Bekijk het hele verslag