Female Metal Event II (FemME II) in Effenaar

Een enerverende ervaring

Het Female Metal Event (kortweg ‘FemME’) is een ambitieus Nederlands indoorfestival in de Effenaar in Eindhoven, waar enkel metalbands spelen met een (of meerdere) vrouw in de gelederen. Dit kunnen groepen zijn met een zangeres, maar ook bands met een vrouw in een andere rol, bijvoorbeeld als gitariste. Na de muzikaal zeer geslaagde debuut-editie van afgelopen jaar met headliner MaYaN (lees het verslag hier) is het op 16 en 17 oktober 2015 tijd voor de tweede editie van FemME. Alles is dit jaar flink groter opgezet dan tijdens de eerste editie; zo duurt FemME II maar liefst twee dagen (waardoor er logischerwijs ook meer artiesten zullen optreden) én is er op de donderdagavond voorafgaand aan het festival een exclusieve filmpremière, gevolgd door een akoestisch verrassingsoptreden. Er is dus genoeg te beleven!

FemMEIIbannerRagherrie is alle dagen aanwezig en doet per dag verslag. Houd onze website en dit artikel dus in de gaten!

Overzicht | Donderdag | Vrijdag | Zaterdag

FacebookTwitter

Bekijk het hele verslag

2 responses to “Female Metal Event II (FemME II) in Effenaar

  1. De eerste cd van Aeverium, “Break Out” staat al een paar maanden in mn cd kast. Het is een kleine opmerking op het verslag hierboven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.